Известие

Collapse
No announcement yet.

ECU-то при 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ECU-то при 164

Колеги някой знае ли къде се намира ECU-то при 164-ката? Благодаря предварително.
    164 2.0 T.SPARK '97
    Honda CBR 929RR Fireblade

Зад касетофона/под парното

От дясно леко изваждаш тапицерията на централната комзола - рябва да може да се дръпне на страни до някъде.

И ще го видиш.... имаше 1 или 2 гадни винта, но ако си настоятелен ще го извадиш
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

Благодаря Просто се чудех дали да не си поръчам чип на Squadra tunning и ако го направя дали ще мога сам да си го монтирам...
      164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Развива се винта от дясно на централното конзола,в краката на пътника се пада.След това самия мокет така е направен,че се отваря като на панти
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Няма да имаш ядове да го сложиш сам - само трябва да си внимателен
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

Благодаря на всички за отзивчивостта! На ръба съм да си поръчам чип, само се чудя-дали ще има осезателен ефект или се занимавам с глупости
            164 2.0 T.SPARK '97

Comment

И аз да попитам . Колко струва тунинг-чипчето , и има ли осезаем ефект?
              Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
              Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
              Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Цената е 194 юро, а доколко сезаем ще е ефекта ще споделя когато пристигне от Холандия и го монтирам

Вирусе, абе как така само като развия онова болтче дето се пада до левия крак на пътника ще се отвори целия мокет? Накъде да го дърпам после? Нещо не мога да вдяна как точно ще стигна до EKU-то. Нищо друго ли не се разглабя?
                164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Брат що не ми звънеш кат дойде чипа ша ти го тура И на някоя далавера ше те светна
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Брат що не ми звънеш кат дойде чипа ша ти го тура И на някоя далавера ше те светна
                    Бате, ами с удоволстие, стига да не ти губя времето, защото аз съм по цял ден на работа и само вечерно време и евнтуално в през уикенда съм свободен. А и ти нямам и телефона...

П.С. На каква далавера ще ме светнеш, че ми запали любопитството?
                    164 2.0 T.SPARK '97

Comment

Working...
                    X